Ifective Knowledge Framework

Hét frame voor webbased functionaliteit


De efficiënte combinatie van Knowledge Framework en doordachte softwaremodules bewijst zijn waarde dagelijks in de praktijk. Bij veel van onze klanten!

Doordachte basis


Het Ifective Knowledge Framework is de solide basis voor optimale functionaliteit

Het frame staat!

Het Ifective Knowledge Framework is een frame dat fungeert als basis om standaard- en maatwerkapplicaties optimaal te verankeren in de cloud én de organisatie. We leggen het framework bij wijze van spreken ‘over je organisatie’ en completeren de functionaliteit met relevante modules die naar keuze in het framework kunnen worden ingebouwd.

‘Bouwblokken’

We hebben verschillende multifunctionele modules ontwikkeld die hun effectiviteit in de praktijk ruimschoots hebben bewezen. Ze kunnen als ‘bouwblokken’ naar keuze worden gevat in het Knowledge Framework en zo in verschillende systemen en met specifieke functionaliteiten worden toegepast.

Webbased en responsive

Ifctive ontwikkelt veel webbased oplossingen die informatie bij elkaar brengt, structureert en toegankelijk maakt. Die oplossingen ontwikkelen we met het Knowledge Framework als basis. Het Knowledge Framework is responsive en ondersteunt het gebruik op elk mogelijk device.

Maatwerk duur?

‘Maatwerk’ klinkt als ‘tijdrovend’ en dus ‘duur’. Maar ook dáár hebben we bij Ifective een slimme oplossing voor: het Knowledge Framework. We brengen standaardoplossingen bij elkaar in een functioneel frame en zetten pas maatwerk in om de oplossing aan te laten sluiten op jouw systemen en processen. Een besparing in tijd en kosten!

De voordelen van ons Knowledge Framework:

  • Bewezen kwaliteit
  • Gunstige prijs
  • Basis voor maatwerk
  • Modules naar keuze
  • Webbased & responsive
 
11 juli 2017

Aan de slag met Microsoft Power BI Embedded

Vandaag de dag wordt de vraag naar rapportages in maatwerkapplicaties steeds groter. Applicaties slaan steeds meer informatie op. De opgeslagen informatie willen we inzichtelijk maken met geavanceerde rapportages. Deze rapportages lijken vaak simpel, maar waar nodig dient de complexiteit van data zichtbaar te zijn en er moet eenvoudig 'ingezoomd' kunnen worden op data.
6 juni 2017

Welke voordelen biedt e-commerce in de cloud?

Is jouw business gebaat bij het betreden van nieuwe markten, het lanceren van nieuwe producten en het snel inspelen op veranderende klantbehoeften? Lees dan deze blogpost over de voordelen van omnichannel e-commerce in de cloud, zodat jij grip houdt op jouw klanten en jouw business.
24 mei 2017

Quickstart zoeken met Microsoft Azure Search

Microsoft Azure Search is een cloud oplossing die het mogelijk maakt om een geavanceerde zoekervaring te bieden binnen applicaties. Hierbij worden out-of-the-box geavanceerde mogelijkheden geboden, zoals onder andere wildcard search, filtering, facetted navigation, highlighting, custom scoring en geografische sortering.