EVENT

Power of the platform - Test Drive

Sluit aan op de Cisco Campus in Amsterdam voor deze eendaagse Test Drive. Avit organiseert een hands-on experience om de oplossingen van Cisco's DNA Center en Meraki te ervaren, met als doel de productiviteit, flexibiliteit en innovatie te verhogen. Deze sessies zijn speciaal ontworpen voor netwerkengineers die hands-on ervaring willen opdoen, ongeacht hun kennisniveau met de technologie.

DATUM


Vrijdag 19 januari 2024

TIJD


09:30 – 12:30 Cisco DNA Center - Test Drive

12:30 – 13:30 Lunch

13:30 – 16:30 Cloud monitoring - Test Drive

LOCATIE


Cisco Campus, Amsterdam (Haarlerbergweg 13-19, 1101 CH Amsterdam-Zuidwest)

Maps

ONTDEK DE SESSIES


Neem deel aan de sessie van jouw keuze in de ochtend of de middag, inclusief lunch, of sluit je de hele dag bij ons aan en neem deel aan beide.

Sessie 1: Cisco DNA Center – Embrace the evolution of IT

09:30 - 12:30


De introductie van intent-based networking revolutioneert het IT-landschap en speelt in op de toenemende vraag naar snellere probleemoplossing en uitbreidende zakelijke vereisten in een snel evoluerende omgeving.

Sluit je aan om de kracht van deze geavanceerde technologie te ervaren die je productiviteit kan verhogen, de flexibiliteit kan verbeteren, innovatie kan stimuleren en tegelijkertijd operationele kosten kan verlagen.

Sessie 2: Cloud Monitoring – Explore the future of seamless networks

13:30 - 16:30


Meraki en Cisco Catalyst bundelen hun krachten om een naadloze netwerkbeheerder te creëren die IT-trajecten kan stroomlijnen, waarbij beveiligingsproblemen, IoT, BYOD, externe werknemers en de eisen van een groeiend IT-landschap worden aangepakt, waardoor complexiteit en verwarring worden verminderd.

Beperkte plaatsen, dus meld je snel aan


Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar voor deze Test Drive, dus mis de kans niet om deel te nemen door het onderstaande formulier in te vullen!


Zorg ervoor dat je een laptop met Wi-Fi of een ander geschikt apparaat meebrengt voor het hands-on gedeelte. Lunch wordt verzorgd.


Als je vragen hebt of meer informatie nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op via marketing@avitgroup.com.